PERMANENTE MAKEUP - PERFECTIE TRAINING

PERMANENTE MAKEUP - PERFECTIE TRAINING

Permanente make-up nóg beter leren zetten? Tijdens deze training leert Nanda Apeldoorn u de geheimen van de perfecte lippen of wenkbrauwen door middel van MicroBlade of machine

VOOR WIE?

De perfectie training permanente make-up is voor iedereen die de basis van de permanente make-up onder de knie heeft en zichzelf verder wil ontwikkelen. De cursus is bovendien uitstekend geschikt voor wie met een machine heeft gewerkt en nu wil leren microbladen. Nog niet zo heel veel ervaring? Dan raden we het aan om er 1.5 dag van te maken.

WAT LEERT U TIJDENS DEZE TRAINING?

Tijdens deze ééndaagse privé-training leert u alles wat u moet weten over de vorm, de machine of blade en de kleurenleer. Ook werkt u vandaag op uw eigen model. De training is op maat gemaakt voor u, zodat de training zich helemaal concentreert op wat u nodig hebt om de mooiste lippen of wenkbrauwen te creëren. Een dag lang gaat u aan de slag, onder begeleiding van de internationaal getrainde specialiste Nanda Apeldoorn.

1.5 dag optie: 1 dag theorie en praktijk op latex, hierna 2 mnd online opdrachten en feedback. Wanneer alle opdrachten goed zijn afgerond komt u een halve dag met uw model en heeft u hierna nog een maand om thuis modellen te doen en hierop feedback te krijgen.

YOU 'RE NOT ALONE

Ik kan me voorstellen dat je na de training nog meer wilt leren. Daarom bied ik je de mogelijkheid om drie maanden lang opdrachten te maken en in te sturen via Messenger of WhatsApp. Zo kan ik je helpen om eventuele problemen makkelijk aan te pakken en ook na de dagen jezelf nog te verbeteren.

De training permanente make-up wordt gegeven aan één of twee personen.

  • Privé-training: € 1270 (1.5 dag training is 1905 Euro)
  • Training voor 2 personen: € 1080 pp. (In het geval van 1.5 dag is de halve dag altijd privé, de praktijk ochtend of middag is dan  € 635,00 extra per persoon)

De genoemde prijzen zijn inclusief btw.

WAAR?

De cursus wordt gegeven in Leeuwarden.

PHI CONOUR TRAINING NEDERLAND