Massage Leeuwarden

MASSAGE

Pure Indulgence Beauty studio biedt massages die u helpen weer in contact te komen met uw lijf. Dankzij onze expertise zijn wij in staat uiteenlopende klachten succesvol te behandelen. Wij bieden een plek voor ontspanning, het onderhouden van uw lichaam en balans.

Deep tissue massage is een krachtige massage om de balans in uw lichaam terug te brengen. De diepe, langzame massagetechnieken zorgen voor verbetering van de zogenaamde 'energiestroom'. Alle stress en spanning vloeit uit uw lichaam en u komt tot rust. Niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk. Deze massage is  uitermate geschikt voor mensen met langdurig opgehoopte spanning in zowel lichaam als geest. Een deep tissue massage richt zich vooral op het bindweefsel rondom uw spieren. Wanneer u lange tijd in dezelfde houding zit, zorgt het bindweefsel tussen uw spieren er voor dat u als het ware 'vast' komt te zitten in deze houding. Dit bindweefsel vormt zich continu en het is belangrijk om het los te masseren, zodat er opnieuw ruimte ontstaat voor uw spieren en uw lichaam een stuk prettiger aanvoelt en beweegt.

Deze massage heeft verschillende gezondheidsvoordelen. Wanneer spieren chronisch verkrampt zijn, is de circulatie van zuurstof en bloed plaatselijk geblokkeerd. Een deep tissue massage kan deze blokkade opheffen. Littekenweefsel en verklevingen kunnen losgemaakt worden. Door spanning en stress te verminderen, verbetert uw bloeddruk. En niet te vergeten: uw lichaam maakt tijdens de massage serotonine aan, ook wel bekend als het 'gelukshormoon'. 

Boek nu een me-moment ervaar het zelf!

 

 BODYSHOCK

REMODELERING VAN HET LICHAAM VOOR 6 BEHANDELINGSZONES 

 

INDICATIES

Plaatselijk vet

Cellulitis (hard, zacht & oedemateus)

Verlies van stevigheid

Striemen

 

De ultra-geconcentreerde, 100 % actieve werkzame stoffen hebben effect op de belangrijkste esthetische veranderingen van het silhouet.

Deze behandeling voor bodycontour en cellulitis vermindert het vetweefsel en de sinaasappelhuid. Vochtophoping wordt verhinderd en de microcirculatie wordt bevorderd.

Het is de ultieme, professionele behandeling met bijpassende thuisverzorging voor een zichtbaar en langdurig resultaat. 100% aanpasbaar aan de specifieke behoeften van elke persoon.

CELL PURE

Na een massage  kunnen we wel wat hulp gebruiken bij het afvoeren van de afval- en gifstoffen. ⁠Het detox-supplement Cell Pure ondersteunt uw lever en nieren tijdens hun ontgiftingsproces. Deze organen zorgen voor het afvoeren van vetoplosbare en wateroplosbare afvalstoffen uit uw lichaam. Cell Pure is een mooie detox-ondersteuning tegen huidproblemen zoals acne, eczeem en rosacea. Daarnaast zorgt het voor het afvoeren van afvalstoffen na het behandelen van cellulite, het wegtrekken van vocht in de benen en andere ontstekingen in het lichaam

Niet ieder lichaam kan deze afvoer van afvalstoffen goed bijbenen. ⁠Cell Pure draagt bij aan zuiver van binnenuit.⁠ 

Heb jij gevoelige darmen? Dan raden we je sowieso aan gebruik te maken van onze Cell Pure. Want wist je al dat wanneer je darmen niet op orde zijn, huidherstel niet mogelijk is? 

 

Omdat Cell Pure krachtig is, bouw je de dosering van Cell Pure in drie weken maximaal op:

Eerste week 1 maatschep per dag.

Tweede week 2 maatscheppen per dag.

Derde week maximale dosering van 3 afgestreken maatscheppen per dag.

Voor een voorspoedige ontgifting wordt aanbevolen om de dosering langzaam te verhogen, mits de ontlasting goed blijft.

 

1 maatschap per dag als onderhoudsdosis 

 

CELL OMEGA

Mét visgelatine omhulsel. Dit komen we vrijwel niet tegen! Een hoogwaardige en zuivere Omega 3 visolie.

Met het voedsel zoals het nu is krijgen we nml. een overschot aan Omega 6 binnen. En Omega 6 werkt ontstekingsbevorderend en kan zich oa uiten in: vocht-/vetophoping, droge huid/eczeem, acne of andere huidproblematiek (droogte lijntjes/vroegtijdige veroudering), maar ook een slechtere concentratie, vermoeidheid...

Omega 3 is om ontstekingen uit te kunnen zetten, en zelfs wanneer we iedere dag vette vis eten krijgen we dit nog niet voldoende binnen. Het draagt bij aan soepele celwanden (deze worden naarmate we ouder worden wat stugger) om voedingsstoffen (vanuit uw voeding en uw supplementen) zo goed mogelijk door te laten. Daarom is extra Omega 3 altijd onze eerste stap. 

Daarnaast beïnvloeden de vetzuren EPA en DHA onze gezondheid positief. Zo hebben de vetzuren een positieve stimulans op hart en bloedvaten (afvoer afvalstoffen wordt hierdoor verbeterd), ondersteunen deze het immuunsysteem en hebben deze een positieve werking op de hersenen. Voor de vrouwen is Omega 3 ook erg fijn als hulp bij balans in de hormonen.