Massage Leeuwarden

Kom langs voor een ontspannende massage in onze schoonheidssalon in Leeuwarden.  

MASSAGE Leeuwarden

Pure Indulgence Beauty studio biedt massages in Leeuwarden die u helpen weer in contact te komen met uw lijf. Dankzij onze expertise zijn wij in staat uiteenlopende klachten succesvol te behandelen. Wij bieden een plek in onze schoonheidssalon in Leeuwarden voor ontspanning, het onderhouden van uw lichaam en balans.

Deep tissue massage Leeuwarden

Deep tissue massage is een krachtige massage om de balans in uw lichaam terug te brengen. De diepe, langzame massagetechnieken zorgen voor verbetering van de zogenaamde 'energiestroom'. Alle stress en spanning vloeit uit uw lichaam en u komt tot rust. Niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk. Deze massage die we aanbieden in onze schoonheidssalon in Leeuwarden is uitermate geschikt voor mensen met langdurig opgehoopte spanning in zowel lichaam als geest. Een deep tissue massage richt zich vooral op het bindweefsel rondom uw spieren. Wanneer u lange tijd in dezelfde houding zit, zorgt het bindweefsel tussen uw spieren er voor dat u als het ware 'vast' komt te zitten in deze houding. Dit bindweefsel vormt zich continu en het is belangrijk om het los te masseren, zodat er opnieuw ruimte ontstaat voor uw spieren en uw lichaam een stuk prettiger aanvoelt en beweegt.

Deze massage heeft verschillende gezondheidsvoordelen. Wanneer spieren chronisch verkrampt zijn, is de circulatie van zuurstof en bloed plaatselijk geblokkeerd. Een deep tissue massage kan deze blokkade opheffen. Littekenweefsel en verklevingen kunnen losgemaakt worden. Door spanning en stress te verminderen, verbetert uw bloeddruk. En niet te vergeten: uw lichaam maakt tijdens de massage serotonine aan, ook wel bekend als het 'gelukshormoon'. 

Lymphatic drainage is een speciale massage techniek om de afvoer van het lymfevocht te stimuleren. Het lymfevocht helpt om afvalstoffen en gifstoffen uit het lichaam te verwijderen. Het lymfestelsel is erg belangrijk, maar wordt gemakkelijk over het hoofd gezien. Lymphatic drainage massages kunnen helpen bij vermoeidheid, vocht retentie, cellulite, artritis, wanneer lymfeklieren zijn verwijderd, bij spijsverteringsproblemen en ook bij acne. Bij deze massage is een kuur van Cell Pure aangeraden om te helpen met het afvoeren van de afvalstoffen.

Boek nu een me-moment ervaar het zelf!

 

TOMO

Tijdens mijn verblijf in Australië ontmoette ik Tomo uit Japan. Wij werkten beide bij het Versace Hotel en bleken ook dezelfde beauty opleiding te hebben gevolgd. Hierna is Tomo als SPA therapist gaan werken op de cruise schepen en heeft zij meer dan 85 landen bezocht voor werk en plezier. 

Toen ik weer terug was in NL en mijn eigen salon was begonnen, kwam Tomo enkele keren langs en masseerde zij dan in de salon, dit was een groot succes.

In 2018 verhuisde Tomo naar NL. Jaarlijks volgt zij meerdere massage trainingen, zelfs na 20 jr ervaring wil zij graag blijven leren over het lichaam en verschillende massage technieken.

De verschillende massages die Tomo doet zijn: Lymphatic drainage, DeepTissue, Reflexology, Hawaiian LomiLomi, Hot Stone massage, Swedish, zwangerschapsmassage.

Alle behandelingen worden berekend per 60, 90 of 120 minuten. Vooraf wordt besproken wat de klachten en wensen zijn en zo wordt bepaald welke massage of combinatie van stijlen wordt ingezet. 


Detox supplement, huidverbetering Leeuwarden

CELL PURE

Na een massage  kunnen we wel wat hulp gebruiken bij het afvoeren van de afval- en gifstoffen. ⁠Het detox-supplement Cell Pure ondersteunt uw lever en nieren tijdens hun ontgiftingsproces. Deze organen zorgen voor het afvoeren van vetoplosbare en wateroplosbare afvalstoffen uit uw lichaam. Cell Pure is een mooie detox-ondersteuning tegen huidproblemen zoals acne, eczeem en rosacea. Daarnaast zorgt het voor het afvoeren van afvalstoffen na het behandelen van cellulite, het wegtrekken van vocht in de benen en andere ontstekingen in het lichaam

Niet ieder lichaam kan deze afvoer van afvalstoffen goed bijbenen. ⁠Cell Pure draagt bij aan zuiver van binnenuit.⁠ 

Heb jij gevoelige darmen? Dan raden we je sowieso aan gebruik te maken van onze Cell Pure. Want wist je al dat wanneer je darmen niet op orde zijn, huidherstel niet mogelijk is? 


Omdat Cell Pure krachtig is, bouw je de dosering van Cell Pure in drie weken maximaal op:

  • Eerste week 1 maatschep per dag.
  • Tweede week 2 maatscheppen per dag.
  • Derde en vierde week maximale dosering van 3 afgestreken maatscheppen per dag.

Voor een voorspoedige ontgifting wordt aanbevolen om de dosering langzaam te verhogen, mits de ontlasting goed blijft.

1 maatschap per dag als onderhoudsdosis 

Omega 3, huidverbetering Leeuwarden

CELL OMEGA

Mét visgelatine omhulsel. Dit komen we vrijwel niet tegen! Een hoogwaardige en zuivere Omega 3 visolie.

Met het voedsel zoals het nu is krijgen we nml. een overschot aan Omega 6 binnen. En Omega 6 werkt ontstekingsbevorderend en kan zich oa uiten in: vocht-/vetophoping, droge huid/eczeem, acne of andere huidproblematiek (droogte lijntjes/vroegtijdige veroudering), maar ook een slechtere concentratie, vermoeidheid...

Omega 3 is om ontstekingen uit te kunnen zetten, en zelfs wanneer we iedere dag vette vis eten krijgen we dit nog niet voldoende binnen. Het draagt bij aan soepele celwanden (deze worden naarmate we ouder worden wat stugger) om voedingsstoffen (vanuit uw voeding en uw supplementen) zo goed mogelijk door te laten. Daarom is extra Omega 3 altijd onze eerste stap. 

Daarnaast beïnvloeden de vetzuren EPA en DHA onze gezondheid positief. Zo hebben de vetzuren een positieve stimulans op hart en bloedvaten (afvoer afvalstoffen wordt hierdoor verbeterd), ondersteunen deze het immuunsysteem en hebben deze een positieve werking op de hersenen. Voor de vrouwen is Omega 3 ook erg fijn als hulp bij balans in de hormonen. 

Schoonheidssalon Pure Indulgence Beauty studio is dé salon in Leeuwarden voor uw massages en bindweefselmassages of ICOONE behandelingen.