MICROBLADING

Microblading is een vorm van semi-permanente make-up van de wenkbrauwen.

De behandeling wordt uitgevoerd met steriele wegwerphulpmiddelen en Swiss Color pigmenten, deze worden geproduceerd volgens de hoogste normen. Swiss Color staat bekend om veiligheid en intense research. De hoogwaardige Swiss Color MB pigmenten zijn vrij van ijzeroxiden, kleurstabiel en gaan lang mee in de huid door de zeer hoge pigmentdichtheid.

De vorm van de wenkbrauwen wordt berekend volgens de Gulden Snede (1.618) en de vorm van het gezicht. Symmetrie wordt bereikt dankzij de devider, deze wordt gemeten terwijl de ogen van de cliënt gesloten zijn, omdat op deze manier de spieren die de wenkbrauwen-symmetrie kunnen beïnvloeden ontspannen zijn.

De getekende haartjes worden altijd in de richting van de groei van natuurlijke haartjes getrokken, om een ​​zo natuurlijk mogelijk resultaat te creëren.

Wanneer iemand heel weinig tot geen natuurlijke haren heeft, kan deze handmatige techniek gecombineerd worden met de machine om schaduwen te krijgen die de wenkbrauw diepte geven.

Het pigment wordt aangebracht in de dermis met behulp van gesteriliseerde wegwerpblades. Dit betekent mesjes, in werkelijkheid is dit een rij naalden naast elkaar.

MICROBLADING, NANDA APELDOORN

PowderBrows

460,00

HairStrokes / MicroBlading

460,00

Nabehandeling binnen 13 maanden

165,00

Extra nabehandeling

82,00

Nabehandeling 13-18 mnd

195,00

Nabehandeling 18-24 mnd

215,00

Nabehandeling nieuwe klant / techniek

262,00