YOUNGBLOOD

 

De Youngblood minerale MakeUp producten bevatten 100% zuivere, natuurlijke mineralen, welke zijn bewerkt met behulp van een speciaal proces van verpulvering. Hierdoor laat de minerale MakeUp zich door de extra fijne structuur moeiteloos aanbrengen in elke gewenste dekking.

De Youngblood minerale MakeUp is geschikt voor alle huidtypen: de gevoellige, normale, droge of vette huid, maar ook voor een huid met rosaceo, acne, hyperpigmentatie, schade door de zon of gesprongen adertjes, zelfs voor de allergische huid is de make-up geschikt.

Bertrie GTST

YOUNGBLOOD

KEUZE VAN TOPVISAGISTEN

In Australië, Amerika en Engeland heeft de minerale make-up een groot deel van de markt verovert. Maar in Nederland wordt minerale make-up nog te weinig gebruikt. Een gemiste kans, want minerale make-up is beter voor de huid.

 

Terug in Nederland ging ik op zoek naar minerale make-up. Na lang bellen, mailen en rondvragen kwam ik uit bij de fantastische producten van Youngblood. Nadat ik de make-up had getest bij mijzelf, mijn moeder, een vriendin én een klant met acne, waren we overtuigd: Youngblood houdt de huid gezond en beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Sindsdien staan de producten op de plank bij Pure Indulgence.

Youngblood is nét even anders. Dit komt omdat ze de meest zuivere, luxe ingrediënten uit de natuur gebruiken. Het is dierproefvrij, geschikt is voor iedere leeftijd en voor elk huidtype. Bevat geen zinkoxide, de mineralen hebben geen uitdrogend effect. Bevat titaniumdioxide, welke de huid beschermt tegen de schadelijke invloeden van UVA/UVB straling.

 

PAULINE YOUNGBLOOD

De maakster is Pauline Youngblood-Solis. Zij had als droom om een nieuwe minerale make-up te ontwikkelen die de natuurlijke schoonheid van elke vrouw benadrukt. Deze droom werd haar missie en met Youngblood Mineral Cosmetics is haar droom uitgekomen. Pauline ontdekte namelijk dat natuurlijke zuivere mineralen en pigmenten zonder conserveringsmiddelen en kleurstoffen een verzachtende werking hebben op de gevoelige en beschadigde huid.

Youngblood werkt met de hoogste kwaliteit mineralen. Dat zorgt ervoor dat de make-up er natuurlijk uitziet en gemakkelijk aanbrengt. Deze minerale make-up kan zelfs gedragen worden door mensen met een make-up allergie. Dit bedrijf maakt make-up in mooie natuurlijke kleuren voor het gezicht, ogen en lippen. Het is niet voor niks dat beroemdheden als Cameron Diaz en Jennifer Lopez dagelijks Youngblood gebruiken.