PERMANENTE MAKE-UP LIPPEN

Wanneer we ouder worden trekt de liplijn vaak weg en lijkt de kleur te verbleken Een gedefinieerde contour met een vleugje kleur brengt de perfectie van uw lippen weer naar voren. Ook voor wanneer de lippen asymmetrisch zijn, of bijvoorbeeld in het geval van schisis, zorgt permanente make-up weer voor balans in het gezicht.

PERMANENTE MAKEUP

Pure Indulgence Beauty Studio biedt verschillende technieken aan die de natuurlijke imperfecties corrigeren en we waarmee we de sterke punten kunnen accentueren. Het doel is om kleur en vorm te corrigeren, zonder een make-up effect te creëren.


Mocht u vatbaar zijn voor koortsuitslag, dan is de kans op een uitbraak groot; deze zal zich 4 a 5 dagen na de PMU lip behandeling uiten. U kunt de kans op een uitbraak verminderen door extra supplementen aan uw voeding toe te voegen. Ik adviseer hiervoor extra vit C en LLysine. Bij een vaak terugkerende infectie kunt u bij uw huisarts vragen om -voordat u naar de behandeling komt-  Aciclovir voor te schrijven, dit remt de groei van het virus. Dit is een medicijn en is alleen op dokters advies en recept verkrijgbaar. 

 

Alle PermanenteMakeUp behandelingen worden uitgevoerd met steriele, hygiënische en wegwerp materialen zodat de veiligste behandelingen kunnen worden gewaarborgd.

FULL LIPS

Voor het meest natuurlijke resultaat raad ik de full lips behandeling aan. Omdat de binnenkant van de lippen minder pigment vasthoudt dan de buitenste rand zal de kleur vanaf de aangezette contour langzaam overlopen naar de natuurlijke kleur.

De bovenste rij foto s is net na de behandeling gemaakt. De onderste rij is het geheelde resultaat na 1 behandeling.

PMU Full Lips

545,00

Nabehandeling binnen 13 mnd

160,00

Nabehandeling 13-18 mnd

190,00