PERMANENTE MAKE-UP WENKBRAUWEN

Prachtige wenkbrauwen in Leeuwarden met behulp van Permanente MakeUp door gespecialiseerde schoonheidsspecialiste /internationaal getrainde PermanenteMakeUp specialiste.

Wanneer haartjes niet meer teruggroeien of verdwijnen, kunnen we door middel van Permanente MakeUp weer prachtig gevormde wenkbrauwen creëren.

MicroBlading vette huid

HAIRSTROKES 

Hairstroke techniek, ook wel 3D genoemd, doe ik als gespecialiseerd PermanenteMakeUp specialiste, door middel van microblading. Dit is het tekenen van ultra fijne haartjes met een pen met naaldjes om zo de meest natuurlijk uitziende wenkbrauw te creëren. Deze techniek is voor iedereen geschikt, maar vooral voor diegene waar er delen van de wenkbrauw missen. Het werd enkele jaren geleden de nieuwste techniek genoemd, maar eigenlijk is dit de manier hoe vroeger werd getatoeëerd, met een stokje en een naald, gedoopt in pigment. Gelukkig zijn de technieken er inmiddels op vooruit gegaan en werk ik als Permanente MakeUp specialist Leeuwarden uiteraard met steriel verpakte wegwerpmesjes. Doordat 5-8 jaren geleden een groot aantal specialistes deze moeilijke techniek ging gebruiken, gingen er veel dingen mis. Hierdoor kreeg MicroBlading een onterechte slechte reputatie. Sommige specialistes geven aan dat deze techniek niet gebruikt kan worden bij een vette huid met open poriën, hier boven ziet u een geheeld resultaat van een dergelijke huid. Worden de haartjes vaak iets breder bij een vette huid? Ja zeker, vandaar dat ik altijd wat extra ruimte overlaat. Heelt dit perfect zoals op de foto hier boven, dan kunnen in die ruimte weer wat extra haartjes worden geplaatst.  

Rechtsboven zijn foto 's net na de behandeling. De meeste cliënten gaan dus ook direct na de behandeling naar werk. De eerstvolgende dagen zal de PMU er iets donkerder uit zien. Het helingsprocess wordt soms als vervelend ervaren wanneer er huidschilfers met pigment losraken, dan is er duidelijk een verschil tussen licht en donker te zien. Korstvorming kan door een goede nazorg kunnen voorkomen. Rechtsonder zijn geheelde resultaten. Het geheelde resultaat is grotendeels afhankelijk van de nazorg en uw algehele gezondheid. 

MicroBlading Nanda Apeldoorn

Klik voor meer info en foto 's

POWDERBROWS

PowderBrows, ook wel OmbreBrows -vanwege het van donker naar licht effect- of schaduwtechniek genoemd, ziet er uit alsof de wenkbrauw is ingekleurd met poeder. Het resultaat is een volle wenkbrauw, een natuurlijk resultaat, niet de 'blok' wenkbrauwen die we vroeger zagen (helaas momenteel ook weer al vaker, dit is meer een potlood of stift effect). Een volle wenkbrauw, geschikt voor mensen met een complete vorm maar te dun ‘begroeid’

Mist er alleen een klein stukje op het begin? Dan pas ik een combinatie toe: hairstrokes voor het meest natuurlijke resultaat; en poeder om het haar voller te laten lijken. Kom gerust eens langs in de schoonheidssalon van Leeuwarden om de mogelijkheden te bespreken.

Alle nieuwe behandelingen bestaan uit een eerste behandeling van 2 uren en binnen de 10 weken een nabehandeling, deze duurt 75 minuten. Kunt u niet komen, voor wat voor reden dan ook, dan vervalt deze nabehandeling.

Alleen in het geval van een eerste behandeling voor en een tweede behandeling na chemo behandelingen, wordt deze nabehandeling kostenloos verplaatst.

Een extra nabehandeling -of het verplaatsen van de nabehandeling buiten die 10 weken- is 82 euro. Dit kan nodig zijn door het niet regelmatig opnemen van het pigment door de huid, een stukje er af krabben tijdens slaap, of het niet naleven van de nazorg instructies zoals zweten/sporten gedurende de helingsperiode.  

De jaarlijkse nabehandeling zorgt er voor dat de permanente makeup er optimaal uit blijft zien. De lichtere wenkbrauwen zullen langzaam verdwijnen, de donkere wenkbrauwen kunnen wat assig lijken. Binnen 12 mnd na de eerste behandeling kost dit 165 euro, binnen 18 mnd 195, binnen 24 mnd 215. Na 24 maanden wordt de nabehandeling nieuwe klant 262 gerekend. (De nabehandelingen bestaan uit 1 behandeling, mocht het nodig zijn een extra nabehandeling in te boeken door dat de huid het pigment niet gelijkmatig heeft opgenomen, dan wordt er 82 (tot 45 minuten) of 165 (tot 90 minnuten) euro gerekend afhankelijk van de tijd die nodig is)

HairStrokes / MicroBlading

€ 460,00

PowderBrows

€ 460,00

Nabehandeling nieuwe klant / techniek

€ 262,00

Nabehandeling 18-24 mnd

€ 215,00

Nabehandeling 13-18 mnd

€ 195,00

Nabehandeling binnen 13 maanden

€ 165,00

Extra nabehandeling

€ 82,00