PERMANENTE MAKE-UP WENKBRAUWEN 

Prachtige wenkbrauwen door Permanente MakeUp.

Wanneer haartjes niet meer teruggroeien of verdwijnen, kunnen we door middel van Permanente MakeUp weer prachtig gevormde wenkbrauwen creëren.

Klik voor meer info en foto 's

HAIRSTROKES 

Hairstroke techniek, ook wel 3D genoemd, doe ik door middel van microblading. Dit is het tekenen van ultra fijne haartjes met een pen met naaldjes om zo de meest natuurlijk uitziende wenkbrauw te creëren. Deze techniek is voor iedereen geschikt. Het wordt vaak de nieuwste techniek genoemd, maar eigenlijk is dit de manier hoe vroeger werd getatoeëerd, met een stokje en een naald, gedoopt in pigment. Gelukkig zijn de technieken er inmiddels op vooruit gegaan en werken wij dan ook met steriel verpakte wegwerpmesjes.

POWDERBROWS

PowderBrows, ook wel OmbreBrows -vanwege het van donker naar licht effect- of schaduwtechniek genoemd, ziet er uit alsof de wenkbrauw is ingekleurd met poeder. Het resultaat is een volle wenkbrauw, een natuurlijk resultaat, niet de 'blok' wenkbrauwen die we vroeger zagen. Een volle wenkbrauw, geschikt voor mensen met een complete vorm maar te dun ‘begroeid’

Mist er alleen een klein stukje op het begin? Dan pas ik een combinatie toe: hairstrokes voor het meest natuurlijke resultaat; en poeder om het haar voller te laten lijken.

HairStrokes / MicroBlading

390,00

PowderBrows

390,00