MESOESTETIC

Mesoestetic Pharma Group is een internationaal erkend farmaceutisch laboratorium op het gebied van dermocosmetica en esthetische geneeskunde. Uiteraard beschikt mesoestetic over de nodige medische ISO-normen.

Met haar hoofdkwartier in Barcelona ontwikkelt, produceert en verkoopt Mesoestetic uiterst effectieve behandelingen die worden ondersteund door wetenschappelijke studies. 

De productie- en controleprocessen ervan voldoen aan de strengste normen van de farmaceutische industrie.
Dankzij de doeltreffendheid van haar producten en haar meer dan 35-jarige ervaring vertrouwen talloze artsen, cosmetica-professionals en eindgebruikers over de hele wereld op de veiligheid en effectiviteit van mesoestetic.

Gezichtshygiëne
Cleansing solutions is een nieuwe generatie gezichtsreinigers met postbiotica, die zorgt voor een effectieve reinigende werking, de pH-balans en huidflora bevordert en de huid beschermt tegen milieuvervuiling.

Gevoelige huid
Mesoestetic heeft een reeks oplossingen die speciaal zijn ontwikkeld om reactieve manifestaties gerelateerd aan huidgevoeligheid te kalmeren en te verzachten en het comfort en het welzijn van de huid te herstellen.

Hydratatie
Mesoestetic brengt de huid weer op optimale hydratatieniveaus, om haar volledige functionaliteit, zachtheid, elasticiteit en gezond en stralend uiterlijk terug te geven.

Anti-acne
Behandelingen en producten ontwikkeld om de acne-gevoelige en vette huid onder controle te houden.

Anti-veroudering
Mesoestetic® ontwikkelt anti-aging oplossingen tegen de epigenetische markers die verantwoordelijk zijn voor huidveroudering. Op die manier worden de tekenen van veroudering op de huid tegengegaan en wordt de schoonheid in elke levensfase versterkt.

Depigmenratie
Vlekken en hyperpigmentatie
Bij mesoestetic® zijn we specialisten in huiddepigmentatie. We bieden geconsolideerde en erkende depigmentatieoplossingen, producten en behandelingen