WENKBRAUWEN

Prachtig gevormde wenkbrauwen in mijn schoonheidssalon in Leeuwarden.

BROW SCULPTURE schoonheidssalon Leeuwarden

De complete wenkbrauw behandeling; het in model brengen van de wenkbrauw- passend bij de vorm van uw gezicht- door middel van verven, harsen en epileren van de wenkbrauwen. Voor een langer 'gekleurd' resultaat op de huid is dit ook mogelijk met henna. 

 

WENKBRAUWEN HARSEN schoonheidssalon Leeuwarden

Harsen is een van de meest populaire manieren van tijdelijke haarverwijdering. Ongewenst haar wordt verwijderd door middel van een warme hars die zich vastpakt aan de haartjes en er daarna wordt afgetrokken. Na 3 a 4 weken zullen deze weer terug groeien en kan de behandeling worden herhaald. De haartjes komen minder snel teug dan bij bijvoorbeeld scheren of het gebruik van ontharingscreme en ook de fijne blonde haartjes worden meegenomen wat zal zorgen voor een stakker effect dan bij het epileren van de wenkbrauwen).

 

WENKBRAUWEN EPILEREN schoonheidssalon Leeuwarden

Bij een extreem gevoelige of droge huid kan wenkbrauwen harsen niet altijd de uitkomst bieden. Dan wordt gekozen voor het epileren van de wenkbrauw. Dit is minder strak dan het harsen omdat nooit alle donshaartjes worden meegenomen, maar de haartjes blijven wel net zo lang weg.

 

WENKBRAUWEN VERVEN schoonheidssalon Leeuwarden

Het verven van de wenkbrauwen geeft een tijdelijke kleuring en hierdoor meer volume in je wenkbrauwen. Dit komt doordat ook de fijne, lichtere donshaartjes worden meegenomen. De eerste 2 dagen zijn ze altijd iets te donker. Is dit niet het geval, dan zijn ze te licht en zul je na de eerste dagen niet veel meer zien. Wanneer de wenkbrauwen zijn geverfd is het het mooist om buiten de vorm de haartjes te verwijderen door middel van hars of epileren).

 

WENKBRAUWEN PERMANENTE MAKEUP schoonheidssalon Leeuwarden

Is er niks meer over van de natuurlijke wenkbrauw of groeien er bepaalde haartjes niet meer terug dan biedt permanente makeup de uitkomst