Schoonheidssalon in Leeuwarden

Duurzaam resultaat door 100 procent natuurlijke producten.

 

Nanda van Schoonheidssalon Pure Indulgence in Leeuwarden

Hoe ik mijn schoonheidssalon begon

In 1999 ging ik een jaar naar Australië om te backpacken. Natuurlijk wilde ik wel wat langer in dit fantastische land blijven en besloot ik om daar mijn studie voor schoonheidsspecialiste te volgen.

Mijn studie deed ik bij Verona Academy, een internationale school. Doordat er hier ook veel Aziatische studenten kwamen, leerden we ook veel over hoe zij naar schoonheid en gezondheid kijken. Hier ontstond mijn interesse in een combinatie van de Oosterse en de Westerse ‘wijsheden’ op het gebied van welzijn.

Ik liep stage bij de Spa @ Palazzo Versace. Met hard werken en een beetje geluk kreeg ik hier een baan. Nicky Hilton, Ian Thorpe, Julie Benz en een van de prinsen van Dubai, zijn enkele ‘bekende’ klanten die ik daar heb behandeld. Na 3 jaar bij Versace gewerkt te hebben, besloot ik dat het tijd was voor iets anders.

Na een korte sportopleiding en een reiki cursus was de “Golden Door” mijn volgende stap. Een holistisch kuuroord waar sterren, topsporters en andere mensen met een verslaving, burn-out of levensbedreigende ziekte worden behandeld. Men verblijft hier minstens 5 dagen (zonder tv, computer of telefoon) om door middel van fitness, gezond eten, ontspanning en verwennerij van ‘mind, body & soul’ zijn of haar leven te veranderen.

Gedurende de mooie en leerzame tijd die ik hier werkte, werd ik gebeld door de importeur van Carole Franck en bood deze mij een droombaan aan. Ik werd de Australische trainer van dit Franse merk en heb dit twee jaar met veel plezier gedaan. Toen kreeg ik een zoon en samen zijn wij in 2010 naar NL teruggekeerd. Na een aantal verhuizingen hebben wij ons in 2012 gesetteld in Friesland.

Ik heb twee jaar met veel plezier als schoonheidsspecialiste bij De Bruin & Cho in Heerenveen gewerkt. In 2013 volgde ik de allround opleiding permanente make-up bij Irma Hulscher, een begrip op het gebied van permanente make-up, en heb ik vervolgens 4 maanden bij Hulscher Cosmetics mogen werken.

Inmiddels heb ik in mijn eigen salon aan huis in Leeuwarden. Naast mijn werk volg ik graag internationale masterclasses om altijd de nieuwste technieken te kunnen toepassen voor mijn cliënten.

 

Openingstijden Pure Indulgence schoonheidssalon

Maandag09.00 – 15.00
Dinsdag09.00 – 15.00
Woensdag09.00 – 21.00
Donderdag09.00 – 15.00
Vrijdag09.00 – 17.00
Zaterdag09.00 – 16.00

 

Waarom kiezen voor Pure Indulgence

Zou u er graag op elk moment van de dag perfect uit willen zien? Ik ben in het bezit van alle vergunningen en kwaliteit leveren staat bij mij garant. Bij mij bent u op het juiste adres, op mijn website kunt u alles vinden op het gebied van PMU.

GGD

Sinds 1 juni 2007 geldt het “Warenwetbesluit tatoeëren en piercen” in Nederland. Dit houdt in dat iedereen die tatoeëert hygiënisch moet werken én een vergunning moet hebben. Onder tatoeëren wordt ook verstaan het aanbrengen van permanente make-up. Een vergunning wordt alleen verleend als de behandelaar zich houdt aan allerlei Hygiëneregels. Naast de Hygiëneregels is het ook van belang dat kinderen onder de 16 jaar niet getatoeëerd worden zonder dat hun wettige vertegenwoordiger daarbij aanwezig is. Kinderen onder de 12 jaar mogen helemaal niet getatoeëerd worden. De overheid adviseert u om alleen een tatoeage of piercing te laten aanbrengen bij ondernemingen die in het bezit zijn van een vergunning. De plaatselijke GGD is degene die de vergunning verleent. Ondernemingen die niet op www.veiligtatoeerenenpiercen.nl staan hebben geen vergunning.

NSGP

De NSGP (Nederlandse Stichting voor Geregistreerde PMU-Specialisten) is opgericht om de consument te helpen bij het vinden van een gediplomeerde specialist van permanente make-up. De NSGP-specialist schoolt zich minimaal 2 keer per jaar bij om up-to-date te blijven op het gebied van Permanente Make-up.

To be the best, you 've got to learn from the best

Permanente make-up ontwikkeld zeer snel en ik vind het erg belangrijk op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken, pigmenten en naalden. De Allround vakopleiding (cosmetisch en medisch) heb ik gevolgd bij Irma Hulscher in Almere. Recente master trainingen heb ik gedaan bij Mary Richerson, USA (wenkbrauwen), Nataliya Yeremenko, Estland (wenkbrauwen en lippen), Toni Belfatto, Italie (wenkbrauwen, man en vrouw), Sviatoslav Otchenash, Ukraine (wenkbrauwen en lippen), Andrea Toth, Hongarije/Engeland (eyeliner), Dr John Krant (lip clinic) en Aleksandra Gorecka, Polen (3D lippen). Momenteel verdiep ik mij in microblading, waarvoor ik in februari 2016 naar Litouwen zal reizen.  

Behandelingen in mijn schoonheidssalon:

* Nabehandeling bestaande klanten (binnen 13 maanden) 100 Euro.
** Nabehandeling nieuwe klanten 150 Euro eerste behandeling, 100 Euro eventuele tweede behandeling

Voor alle behandelingen geldt dat het gehele bedrag bij de éérste behandeling voldaan moet worden.

Lippen

Lipliner met schaduw: 400 Euro
Full lips: 460 Euro
Wanneer we ouder worden trekt de liplijn vaak terug en lijkt de kleur te verbleken. Een gedefinieerde contour met een vleugje kleur brengt de natuurlijke perfectie van uw lippen weer naar voren. Ook wanneer de lippen asymmetrisch zijn, of bijvoorbeeld in het geval van schisis, zorgt permanente make-up weer voor balans in het gezicht. Omdat een lijntje rond de lippen er meestal onnatuurlijk uitziet heb ik ervoor gekozen de liplijn te vervagen met een schaduw voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Voor het meest natuurlijke resultaat raad ik de full lips behandeling aan, omdat de binnenkant van de lippen minder pigment vasthoudt dan de buitenste rand zal de kleur vanaf de aangezette contour langzaam overlopen naar de natuurlijke kleur.

Wenkbrauwen

Schaduw: 330 Euro
Hairstrokes: 350 Euro
Als schoonheidsspecialiste specialiseerde ik in 'brow sculpture', het verven, harsen en in model brengen van de wenkbrauwen. Hierdoor zag ik dagelijks dat veel vrouwen hun wenkbrauwen te dun en veelal in de verkeerde vorm hebben geëpileerd of laten epileren. Jammer genoeg groeien deze haartjes niet altijd terug, hiervoor biedt permanente make-up de uitkomst. Ook wanneer de haartjes zijn verdwenen door ziekte of andere redenen kunnen we door middel van permanente make-up weer prachtig gevormde wenkbrauwen creeëren. Hairstroke techniek is het tekenen van hele dunne haartjes, dit is de meest natuurlijk uitziende wenkbrauw en voor iedereen geschikt. Schaduwtechniek ziet eruit alsof de wenkbrauw is ingekleurd met oogschaduw of potlood. Geschikt voor mensen met een complete vorm maar te dun ‘begroeid’. Ik adviseer u graag bij het maken van de mooiste, natuurlijk uitziende wenkbrauwen die bij uw gezicht passen.

Ogen (infralash)

Boven: 250 Euro
Onder: 150 Euro
Boven & onder : 295 Euro

Ogen (Infralash plus eyeliner)

Boven: 350 Euro
Onder: 175 Euro
Boven & onder : 395 Euro

Medische pigmentatie

Areola unilateraal: 200 Euro
Areola bilateraal: 350 Euro

Littekens/vitiligo

per behandeling v.a: 75 Euro
Bij littekenbehandeling word de doorbloeding gestimuleerd, het weefsel word 'verzacht' of de huid word weer ingekleurd. Vitiligo is een auto-immuunziekte, waarbij het lichaam antistoffen maakt tegen het eigen pigment. Bij het behandelen van vitiligo moet de vitiligo al drie jaar stabiel zijn of er moet sprake zijn van segmentaire vitiligo (een zijde van het lichaam). Dankzij mooie 3-D technieken kunnen ook de tepel en/of tepelhof opnieuw worden gecreëerd na bijvoorbeeld een borstreconstructie. Nanda Apeldoorn heeft een A-registratie bij de NSGP: cosmetische EN medische pigmentaties.

Onze klanten

Benieuwd hoe onze klanten hebben gereageerd na onze behandelingen?

De visagiste dacht dat het mijn eigen haartjes waren

Marleen
Tevreden klant