PURE INDULGENCE BEAUTY STUDIO

Wilt u er ook elke dag stralend uitzien? In mijn schoonheidssalon in Leeuwarden verzorgen wij massage, lichaamsbehandelingen, gezichtsbehandelingen voor ontspanning en huidverbetering, wimpers en wenkbrauwen. 

NANDA APELDOORN

In 1999 vertrok ik naar Australie, ik had net mijn stage voor de MEAO afgerond en besloot mijn vervolgstudie af te zeggen om een jaar te reizen. Na een jaar rondreizen koos ik toch een andere richting, ik wilde schoonheidsspecialiste worden. Mijn studie deed ik bij Verona Academy, een internationale opleiding die de Oosterse en Westerse wijsheden combineerde op het gebied van welzijn en beauty.

 

Hierna kreeg ik een baan bij het Versace Hotel, toen nog het enige 6 sterren hotel in Australie. We kregen de beste interne en externe opleidingen en hadden klanten zoals Paris en Nicky Hilton, July Benz, Ian Thorpe en andere celebrities.

Hierna werkte ik 3 jaar lang voor de Golden Door health retreat, hier leerde ik de waarde kennen van ‘schoonheid van binnenuit’ . Door middel van een goede combinatie van sport, ontspanning, gezond eten en ‘verwennerij’ van ‘body, mind en soul’ werden hier levens veranderd. Ook heb ik rond deze tijd mijn personal training (krachttraining) opleiding afgerond.

Hierna ben ik gevraagd de Australische trainer te worden voor het Franse merk ‘Carole Frank’. Nadat ik met Mrs Franck zelf in Parijs heb mogen trainen, ben ik 2 jaren de trainer geweest en heb dit met veel plezier gedaan.

 

In 2010 ben ik naar Nederland teruggekeerd. Na enkele jaren in Heerenveen als schoonheidsspecialiste gewerkt te hebben, ben ik uiteindelijk voor mezelf begonnen. Naast wat ik al deed wilde ik ook graag Permanente MakeUp leren plaatsen. Toch bleef de huid, huidverzorging en hiernaast ook huidproblemen die ik niet kon beïnvloeden of verbeteren mij altijd bezighouden en in 2017 -toen het concept ‘PhiLings’ tot stand kwam- heb ik de training hiervoor bij Dr Vladimir Zec mogen volgen.

Inmiddels heb ik meerdere advanced trainingen gevolgd, heb ik mogen assisteren bij trainingen van Vladimir Zec, Ljiljana Talovic en Jelena Misic en Dra Susana Sandoval en was ik in 2019 en 2020 officieel PhiLings (MicroNeedling en Plasma huidverbeterende behandelingen) master van PhiAcademy. 

 

In 2020 besloot ik afscheid te nemen van de Academy en verdere dermatologie- en producttrainingen te volgen bij  U-Consultancy en MesoEstetic. De Plasma en MicroNeedling behandelingen zal ik blijven geven in de schoonheidssalon in Leeuwarden. Ook trainingen zijn mogelijk op aanvraag.

 

In 2017 is de salon verhuist naar RengersState gezondheidscentrum en inmiddels hebben we een gezellig en gedreven team. Wij kijken er naar uit u te verwelkomen in de salon, Pure Indulgence Beauty Studio.

LISETTE

BrowSculpture

Elleebana LashLift

GezichtsBehandelingen

Harsen incl brazilian

Henna

LEE-ANN

Massage

BodyShock

GezichtsBehandelingen

BrowSculpture

Elleebana LashLift 

Harsen

 

Op dinsdag en vrijdag werkt Lee Ann in de schoonheidssalon, op woensdag werkt Lisette.

Lisette is momenteel met verlof, Lee Ann werkt nu op dinsdag, woensdag en vrijdag.

Vanaf 21 april is Lisette weer aanwezig.


Prijzen zijn gebaseerd op behandelingen van Lisette (woensdag) en Lee-Ann (dinsdag en vrijdag)