Lippen

Wanneer we ouder worden trekt de liplijn vaak weg en lijkt de kleur te verbleken Een gedefinieerde contour met een vleugje kleur brengt de perfectie van uw lippen weer naar voren. Ook voor wanneer de lippen asymmetrisch zijn, of bijvoorbeeld in het geval van schisis, zorgt permanente make-up weer voor balans in het gezicht.

Omdat alleen een lijntje rond de lippen er meestal onnatuurlijk uitziet kies ik ervoor de liplijn te vervagen met een schaduw voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat of een full lip behandeling. Omdat de binnenkant van de lippen minder pigment vasthoudt dan de buitenste rand, zal de kleur vanaf de aangezette contour langzaam overlopen naar de natuurlijke kleur van de lippen

 

Lipliner met schaduw (400 euro)

Wanneer we ouder worden trekt de liplijn vaak terug en lijkt de kleur te verbleken. Een gedefinieerde contour met een vleugje kleur brengt de natuurlijke perfectie van uw lippen weer naar voren. Ook wanneer de lippen asymmetrisch zijn, of bijvoorbeeld in het geval van schisis, zorgt permanente make-up weer voor balans in het gezicht. Omdat een lijntje rond de lippen er meestal onnatuurlijk uitziet heb ik ervoor gekozen de liplijn te vervagen met een schaduw voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat.

Full lips (460 euro)

Voor het meest natuurlijke resultaat raad ik de full lips behandeling aan, omdat de binnenkant van de lippen minder pigment vasthoudt dan de buitenste rand zal de kleur vanaf de aangezette contour langzaam overlopen naar de natuurlijke kleur.