Huidverbetering Leeuwarden

MICRONEEDLING, COSMELAN, PLASMA

 

Huidverbetering Leeuwarden | Schoonheidssalon Leeuwarden | Schoonheidsspecialiste Leeuwarden

Huidverbetering Leeuwarden

Onze gespecialiseerde huidbehandelingen, bestaan uit meerdere behandelingen: MicroNeedling, om actieve ingrediënten gericht de huid binnen te sluizen en om hiernaast de aanmaak van collageen en elastin te stimuleren. Plasma huidverstrakking, om oneffenheden te verwijderen en de huid te verstrakken. En  MesoPeel advanced DermaPeelings van MesoEstetic. Afhankelijk van de huid en het probleem kunnen de behandelingen apart of samen worden ingezet. Met een gespecialiseerde huidbehandeling ga je een stap verder dan de basis gezichtsbehandelingen, we helpen de natuur een beetje.

GLOBAL EYECON

PROFESSIONELE BEHANDELING VOOR DE CORRECTIE VAN MEERDERE OOGCONTOURPROBLEMEN

 

INDICATIES

  • Rimpels
  • Wallen
  • Expressielijnen
  • kringen onder de ogen
  • Afhangende bovenste oogleden

 

Peeling; werkt op globale antiaging en anti-vermoeidheidstekenen van de oogcontour

Hoofdbestanddelen: azelaïne zuur, resorcinol, phytinezuur, salicylzuur, lactaatzuur, citroenzuur

 

Microneedling; werkt op globale antiaging en anti-vermoeidheidstekenen van de oogcontour  

Hoofdbestanddelen: zoete klaver, troxerutine, glabra, zoethout, en phytine zuur

 

Hydrogelmasker; hydraterend, depigmenterend en verzachtende werking

Hoofdbestanddelen: tranexamine zuur, hyaluronzuur, aloe vera, komkommer extract

Cosmelan Leeuwarden, pigment behandeling

COSMELAN

PROFESSIONELE BEHANDELING VOOR DE CORRECTIE VAN HYPERPIGMENTATIE

Hyperpigmentatie is een veel voorkomend probleem en wordt veroorzaakt door verschillende factoren. Deze factoren kunnen o.a. zijn: een verstoorde hormoonbalans, huidveroudering, zwangerschap, pilgebruik, menopauze en zonnebaden zonder zonbescherming (SPF) te gebruiken.

Cosmelan® is een depigmenterende methode met een intensief correctief effect dat de overproductie van melanine in de melanocyten reguleert en het verschijnen van nieuwe donkere vlekken remt en bestrijdt. 

Het heeft een dubbele, corrigerende en controlerende actie waardoor resultaten op korte en lange termijn worden behaald door hyperpigmentatie onder controle te houden. U krijgt hierdoor opnieuw een pigmentvrije, gezonde en heldere huid. 

Cosmelan is al meer dan 30 jaar dé behandeling bij uitstek bij hyperpigmentatie en is het favoriete product van de meest prestigieuze huidtherapeuten, artsen, huidverbeteringsinstituten en dermatologen wereldwijd.  Cosmelan is de  enige behandeling wereldwijd waarmee je 95% van het diepliggend melasma kan wegwerken.

DE BEHANDELING

24 uur voor de behandeling brengt u thuis een Glycolic + E + F aan, dit is om de huidvernieuwing te versnellen en om onvolkomenheden die zichtbaar zijn op het huidoppervlak (rimpels, vlekken, poriën, doffe huid, ongelijkmatige textuur, enz.) te verminderen.

Op de dag van de behandeling brengen wij het Cosmelan masker aan, na 8 tot 12 uur verwijdert u thuis zelf het masker. Houdt hier rekening mee door de rest van de dag geen afspraken en/of bezigheden in te plannen. (Denk aan uw vervoer, auto ipv openbaar vervoer of fiets)

Gecombineerd met de thuisproducten wordt er gezorgd voor het optimale resultaat. Na het verwijderen van het masker is de huid rood en voelt branderig en trekkerig aan. Dit is normaal, zeker tijdens de eerste 48 uur na de behandeling. Om dit te verminderen gebruikt u gedurende 48 uur gebruikt een voedende, vochtinbrengende crème (Melan Recovery) en eventueel, op ons advies, een masker.

Na deze 48 uur krijgt u een bel afspraak voor controle. Hierna begint u met de andere producten zoals de Cosmelan 2 crème. Hiervoor krijgt u uitgebreide instructies en bovenstaande producten zitten 1malig bij de prijs van de behandeling in. (Cosmelan 2, Melan Recovery en Melan 130 zonbescherming)

Twee weken na de behandeling komt u langs voor een korte behandeling waarbij wij een nog een (milde) peeling en huidherstellend masker aanbrengen, dit is meteen een check up om te zien of de huid goed is hersteld na de behandeling.

Schilfering komt op de tweede of derde dag bij alle huidtypen voor. Een week na de behandeling begint de huid te verbeteren, tot 4 weken na de behandeling zult u de grootste verandering zien, dankzij de cosmelan 2 zal dit hierna nog meer verbeteren en onder controle worden gehouden. Het is van belang deze minstens 6 maanden na de behandeling te gebruiken.