GERMAINE DE CAPUCCINI

MAAK KENNIS MET GERMAINE

DE CAPUCCINI

Germaine de Capuccini is vooruitstrevend en trendsettend op beauty- en wellnessgebied. De behandelingen vormen een unieke, exclusieve ervaring voor de klant. Niet alleen vanwege de kwalitatief hoogwaardige producten, maar ook vanwege de uitstraling en de sfeer in de salon.


In 1964 is Germaine de Capuccini opgericht door Carmen Vidal. Zij produceerde de eerste producten van het merk in de keuken van haar eigen salon. Die ambitie ontstond uit haar interesse voor natuurlijke werkstoffen. Haar doel was het creëren van producten met een perfecte balans tussen schoonheid en welzijn. Deze filosofie wordt tot op de dag van vandaag nageleefd.


Carmen Vidal koos als embleem de zwaan, symbool van kracht en elegantie en staat voor de schoonheid van elke vrouw.
In de naam verwerkte ze een deel van Frankrijk, wat haar tweede vaderland was toen ze er studeerde en woonde: Germaine. En daarnaast een ode aan de musicienne en actrice die haar fascineerde: Capucine.

Elk product van het merk komt uit de eigen fabriek van Germaine de Capuccini gelegen in Alcoy, te Spanje. De producten worden hier van A tot Z gefabriceerd. 

Germaine de Capuccini

 

Professionaliteit, Kwaliteit, Innovatie en Integriteit zijn de waarden die de essentie vormen van de onderneming Germaine de Capuccini. 

VOOR ELK HUIDPROBLEEM, EEN OPLOSSING

 
Het assortiment bestaat uit 25 lijnen en meer dan 400 producten. Het resultaat van de professionele verzorging wordt versterkt door de aansluitende thuisverzorging.
 
Anti-Aging:

Effectieve formules die een antwoord bieden op elke esthetische behoefte.
The Classics:

De klassieke gelaatsverzorging.
Medisch-esthetisch:

Doeltreffende behandelingen met innovatieve technologieën.
For Men:

Producten die exclusief voor de mannenhuid ontwikkeld zijn.
Bodycare:

Lichaamsproducten met specifieke werking zoals anti-cellulite, huidverslapping, etc.
Suncare:

Zonneproducten met Australische kwaliteitsnorm.
Wellness:

Laat je meevoeren naar de wereld van Germaine de Cappuccini. Stop, adem en ontspan je.