Wenkbrauwen weer prachtig met permanente make-up

Prachtige wenkbrauwen door permanente make-up.

Wanneer haartjes niet meer teruggroeien of verdwijnen, kunnen we door middel van permanente make-up weer prachtig gevormde wenkbrauwen creëren.

Hairstrokes (380 euro)

Hairstroke techniek, ook wel 3D genoemd, doe ik door middel van microblading. Dit is het tekenen van ultra fijne haartjes met een pen met naaldjes om zo de meest natuurlijk uitziende wenkbrauw te creëren. Deze techniek is voor iedereen geschikt. Het wordt vaak de nieuwste techniek genoemd, maar eigenlijk is dit de manier hoe vroeger werd getatoeëerd, met een stokje en een naald, gedoopt in pigment. Gelukkig zijn de technieken er inmiddels op vooruit gegaan en werken wij dan ook met steriel verpakte wegwerpmesjes.

Voor het microbladen van de wenkbrauw werk ik exclusief met:

  • PHIBrows
  • PHIBrows pigmenten, PHIBrows tool
  • De PHIBrows microblading techniek.
Powderbrows (380 euro)

De schaduw techniek, ook wel Powderbrows wenkbrauw genoemd, ziet er uit alsof de wenkbrauw is ingekleurd met poeder of potlood. Het resultaat is een volle wenkbrauw. Een volle wenkbrauw, geschikt voor mensen met een complete vorm maar te dun ‘begroeid’

Mist er alleen een klein stukje op het begin? Dan pas ik een combinatie toe: hairstrokes voor het meest natuurlijke resultaat; en poeder om het haar voller te laten lijken.