Permanente make-up verwijderen met PhiRemoval

Ben je in de situatie waarin je slechte permanente make-up hebt laten plaatsen, of een tatoeage hebt die je niet meer wilt? Wees gerust, er is een oplossing. PhiRemoval is de beste en de veiligste methode voor het verwijderen van PMU of tatoeages van slechte kwaliteit.

“De pijnloze behandeling liet geen enkel litteken achter.”

Professioneel gecertificeerd

We zijn professioneel gecertificeerd door PhiAcademy met de titel ‘Royal Artist’ in een van de beroemdste methoden voor tatoeageverwijdering, bekend als PhiRemoval.

 

 

Snel resultaat.

Er is meer dan één procedure nodig om alles te verwijderen waar u niet tevreden mee bent, maar de eerste resultaten zijn meteen zichtbaar.

Geen littekens

Omdat we met deze techniek heel oppervlakkig in de huid kunnen werken, zullen er geen littekens ontstaan.

Pure Indulgence Beauty Studio

Rengerslaan 2K, Leeuwarden
Nanda Apeldoorn
Mobiel: 06 54782426
E-mail: nanda_apeldoorn@hotmail.com

Openingstijden

Maandag09.00 – 15:00
Dinsdag09.00 – 15:00
Woensdag09.00 – 21:00
Donderdag09.00 – 15:00
Vrijdag09.00 – 17.00

Deze methode is effectief voor:

  • Wenkbrauwen
  • Lippen
  • Eyeliner
  • Kleine lichaamstatoeages
  • Lichaamstatoeages die met een laser zijn verwijderd, maar toch zichtbaar blijven op de huid.

Prijzen

  • Wenkbrauwen: € 100
  • Andere behandelingen: op aanvraag

Tip

Na complete verwijdering altijd de juiste zon bescherming gebruiken.

Resultaten

Hieronder vindt u een overzicht van mijn resultaten. Bent u benieuwd naar mijn meest recente resultaten? Neem dan gerust een kijkje op mijn Facebook.

De behandeling

De tatoeageverwijderbehandeling – PhiRemoval, is 1 van de beste en de veiligste methode voor het verwijderen van PMU of tatoeages van slechte kwaliteit.

Deze niet-pijnlijke, niet-laser, innovatieve methode is de beste oplossing voor het oplossen van een vorm waar de klant niet tevreden over is, pigmentmigratie, ongewenste pigmentevolutie enz..

Een unieke formulering maar ook een goed ontworpen systeem om de gezonde huid te beschermen.

Deze methode is effectief voor: wenkbrauwen, lippen, eyeliner, kleine lichaamstatoeages en lichaamstatoeages die met een laser zijn verwijderd, maar toch zichtbaar blijven op de huid.

Door middel van PhiRemoval kunnen oude en /of verkeerd geplaatste permanente MakeUp of tatoeages worden verwijderd. Dit gaat bijna hetzelfde als pigmenten aanbrengen. Met dezelfde apparatuur als waar we permanente make up mee plaatsen, brengen we bij PhiRemoval een extractie vloeistof de huid in.

Het PhiRemoval-product is gebaseerd op glycolzuur en de tatoeageverwijderformule begint direct te werken en zal de oorspronkelijke tatoeage-inkt door de huid omhoog trekken. Wanneer het op de huid wordt aangebracht, dringt het diep in de omringende weefsels waardoor het niet nodig is dit diep in de huid aan te brengen omdat het product zelf een deel van het werk uitvoert. PhiRemoval verzacht het pigment of de inkt, maakt het vloeibaar en “trekt” het naar boven.

PhiRemoval is niet-kleurselectief (van toepassing op alle tattoo-kleuren). De dagen na de behandeling zal er een kostje vormen op het behandelde gebied. Dit zijn de pigmenten die door de huid afgestoten worden, en uit de huid worden getrokken.

Terwijl de huid geneest, wordt er nog meer ongewenste tatoeage-inkt uitgetrokken. Na een aantal dagen zullen de oude pigmenten van de huid afvallen. Omdat we met deze techniek heel oppervlakkig in de huid kunnen werken, zullen er geen littekens ontstaan. Het is veiliger en minder invasie dan een laser behandeling, en het voordeel dat je je eigen wenkbrauw haartjes behoudt.

De tijd die nodig is voor de behandeling hangt af van het te verwijderen gebied. Na de behandeling geneest het weefsel snel en er is geen langdurige roodheid na de ingreep.

Het verwijderen van de tatoeage of slechte PMU houdt niet op na één behandeling. Er is meer dan één procedure nodig om alles te verwijderen waar u niet tevreden mee bent, maar de eerste resultaten zijn meteen zichtbaar.

Het aantal behandelingen is altijd afhankelijk van het soort pigment dat verwijderd moet worden. Helaas kunnen wij van tevoren nooit exact voorspellen hoeveel behandelingen u nodig heeft. Dit komt door verschillende factoren zoals het type pigment of inkt, de diepte van de eerder geplaatste permanente Make-up, hoe lang geleden deze geplaatst is, maar ook uw huidtype. Vanwege al deze variabele factoren kan het aantal behandelingen per persoon sterk kan variëren.

Het gemiddelde aantal behandelingen voor het verwijderen Permanente Make-up is 3 a 5 behandelingen. Tussen twee behandelingen in, zit altijd 6 tot 10 weken. De huid heeft deze tijd nodig om geheel te herstellen. Het heeft geen zin om eerder te behandelen.

Het is niet zo dat het pigment sneller verdwijnt wanneer er sneller behandeld wordt. Sterker nog, de kans op littekenweefsel wordt hierdoor aanzienlijk groter. Het behoudt van een gezonde huid komt bij ons altijd op de eerste plaats.

Het is van groot belang dat u correct omgaat met de nazorg, dit bepaalt voor een groot gedeelte hoe uw huid eruit ziet wanneer deze genezen is. Littekens komen niet van de behandeling, maar kunnen wel ontstaan door het vroegtijdig verwijderen van de korstjes of het niet opvolgen van het nazorg advies welke u van ons mee krijgt bij de 1e behandeling.

Belangrijk is dat u het behandelde gebied droog houdt voor 48 uur, tijdens deze dagen kunt u ook niet sporten in verband met bacteriën. Eventueel vocht meerdere malen per dag verwijderen met een watje met lauw water, dit om een dikke korst te voorkomen.

  • De eerste 10 -14 dagen geen make up of verzorgende crèmes smeren op het behandelde gebied.
  • Deze 2 weken ook geen sauna, niet zwemmen in zwembaden, geen gezichtsbehandelingen.
  • Tussen de 7 en 10 dagen zullen de korstjes van de huid af vallen, het helingsproces dient op natuurlijke wijze plaats te vinden. Krabben kan niet alleen zorgen voor infecties, maar ook littekens veroorzaken.

Na het afvallen van de korstjes kunt u 2 maal per dag, een dun laagje helende crème, SkinCandy anti scar cream, aanbrengen op advies van uw specialiste. Ook is het van groot belang dat u zonnebaden en de zonnebank vermijdt tijdens de gehele periode dat u bezig bent om de tattoo te laten verwijderen, dit om pigmentverstoring te voorkomen.

Na complete verwijdering altijd de juiste zon bescherming gebruiken.