Permanent make-up training

Permanente make-up nóg beter leren zetten? Tijdens deze training leert Nanda Apeldoorn je de geheimen van de perfecte wenkbrauwen.

Voor wie geschikt?

De training permanente make-up is voor iedereen die de basis van de permanente make-up onder de knie heeft en zichzelf verder wil ontwikkelen. De cursus is bovendien uitstekend geschikt voor wie met een machine heeft gewerkt en nu wil leren microbladen.

Wat ga je leren tijdens de training permanente make-up?

training permanente makeup door internationaal getrainde specialisteTijdens deze ééndaagse privé-training leer je alles wat je moet weten over de vorm, de hairstrokes en de kleurenleer. De training is op maat gemaakt voor jou, zodat de training zich helemaal concentreert op wat jij nodig hebt om de mooiste wenkbrauwen te creëren. Een dag lang ga je aan de slag, onder begeleiding van de internationaal getrainde specialiste Nanda Apeldoorn.

3 maand nazorg

We kunnen ons voorstellen dat je na de training nog meer wilt leren. Daarom bieden we je de mogelijkheid om drie maanden lang opdrachten te maken en in te sturen via Messenger of WhatsApp. Zo kunnen we je helpen om eventuele problemen makkelijk aan te pakken.

Inhoud van de cursus

De training permanente make-up wordt gegeven aan één of twee personen.

  • Privé-training: € 800
  • Training voor 2 personen: € 600 pp.

De genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Waar?

De cursus wordt gegeven in Leeuwarden.