Your Server is Unable to connect to the Google Geocoding API, kindly visit THIS LINK , find out the latitude and longitude of your address and enter it manually in the Google Maps Module of the Page Builder

Eindelijk is de knoop doorgehakt: ik ga verhuizen!

Vanaf 2 november verhuist Pure Indulgence naar gezondheidscentrum RengersState. Er komen twee behandelkamers en er is genoeg parkeergelegenheid. Vaste klanten hoeven gelukkig niet om te lopen, want mijn nieuwe salon bevindt zich vlak tegenover mijn oude locatie.

Nog een leuk nieuwtje: ik ben op zoek naar een leuke collega! Aangezien we straks twee behandelkamers hebben, kunnen we meer mensen helpen aan de perfecte lippen en wenkbrauwen. Ik verwacht dat op deze manier de wachttijd op een behandeling iets gaat afnemen.

Ik heb heel erg veel zin in de verhuizing, en ik kijk er naar uit om deze nieuwe uitdaging met jullie te delen. Foto’s volgen op mijn Instagram en mijn Facebook-accounts!