Een jongere huid met Philings needling en plasma

Een Philings is een bewezen effectieve manier om uw huid te verjongen. Door middel van hele kleine schokjes wordt de bovenste huid opnieuw geactiveerd en komt het stofje collageen vrij. Dit zorgt ervoor dat de huid zichzelf op een natuurlijke manier herstelt. De huid wordt zichtbaar voller, gladder, steviger en egaler van kleur. Het resultaat is een frisse, jongere en gezonde huid waar iedere andere vrouw jaloers op is.

“Door de behandeling ziet mijn huid er echt veel frisser en gezonder uit”

De behandeling

Voor de mooiste anti-aging resultaten raad ik twee microneedling behandelingen aan, gevolgd door de Philings Plasma minifacelift (huidverstrakking gezicht en boven of onder oogleden), hierna nog één microneedling behandeling. Dit, in combinatie met de LavieSage NutriCosmetica, geeft de meest fantastische resultaten!

 

Microneedling

Tijdens de Philings Microneedling behandeling worden serums met hoogwaardige actieve werkstoffen gebruikt, gebaseerd op wat de huid nodig heeft. Het is een natuurlijke manier om de huid er weer jong uit te laten zien.

Plasma

Plasma is een gasvormige stof, welke bestaat uit kleine deeltjes die elektrisch geladen zijn. Dit is een natuurkundig proces en kan op verschillende manieren bij huid- en verouderingsproblemen toegepast worden.

Pure Indulgence Beauty Studio

Rengerslaan 2K, Leeuwarden
Nanda Apeldoorn
Mobiel: 06 54782426
E-mail: nanda_apeldoorn@hotmail.com

Openingstijden

Maandag09.00 – 15:00
Dinsdag09.00 – 15:00
Woensdag09.00 – 21:00
Donderdag09.00 – 15:00
Vrijdag09.00 – 17.00

Microneedling helpt bij:

 • Verfijning van fijne lijntjes en rimpels
 • Verbetering bij grove poriën
 • Littekens (ook van acné)
 • Zonbeschadiging
 • Pigmentstoornis
 • Striemen / striae

Prijzen

 • Microneedling: € 150
 • Plasma: € 275 per zone

Tip

Voor de plasma behandeling, met name rond de ogen raden wij aan Emla crème bij uw huisarts te bestellen, dit is een verdovende crème die wij in de salon voor u kunnen aanbrengen op het te behandelen gebied.

Resultaten

Hieronder vindt u een overzicht van mijn resultaten. Bent u benieuwd naar mijn meest recente resultaten? Neem dan gerust een kijkje op mijn Facebook.

PhiLings Plasma, een huidverstrakkende behandeling

Nanda is één van de twee gecertificeerde Royal artists in Nederland voor PhiLings Plasma en PhiLings microneedling behandelingen. De opleiding heeft zij gevolgd bij Dr. Vladimir Zec van PhiAcademy. Met een PhiLings behandeling ga je een stap verder dan de basis gezichtsbehandelingen, we helpen de natuur een beetje.

Een natuurlijk proces
Plasma is een gasvormige stof, welke bestaat uit kleine deeltjes die elektrisch (positief en negatief) geladen zijn. Dit is een natuurkundig proces en kan op verschillende manieren bij huid- en verouderingsproblemen toegepast worden. Door middel van een serie van puntsgewijze aanrakingen van de huid, waarbij een klein schokje ontstaat, trekken de huidvezels samen. De behandeling is ook wel bekend als fibroblast en plexr, dit zijn andere merken met verschillende behandelmethoden.

De behandeling is gebaseerd op verdamping van de bovenste huidlaag. Doordat de opperhuid als het ware ‘verdampt, ontstaat er een klein bruin stipje, een zogenaamde thermische reactie. De pen raakt alleen de bovenste huidlaag, er is dus geen open wond, wat het risico vermindert op bijwerkingen zoals infecties en littekens.

Snelle genezing
Het genezingsproces van zeven dagen is dan ook aanzienlijk korter dan bij een traditionele ooglift. Als voorbereiding wordt gebruik gemaakt van een verdovende crème. Deze Emla crème dient van te voren op recept worden aangevraagd bij uw huisarts. De behandeling zelf duurt ongeveer tien á vijftien minuten per oog of zestig minuten voor het volledige gezicht (dit is inclusief boven- of onder oogleden).

Lange termijn effecten
Plasma zorgt voor een direct liftend- en verjongend effect. De behandeling zorgt indirect voor stimulatie op de diepere huidlagen en heeft daardoor ook een positief effect op lange termijn. Omdat de fibroblasten geactiveerd zijn en dus ook weer collageen aanmaken, werkt dit nog 6 tot 8 weken door in de huid en is het optimale resultaat dan ook pas zichtbaar. Door dit effect zullen de behandelde zones een extra boost krijgen in hun stevigheid en volume.

Na de behandeling
De behandelde huid kan een zwelling vertonen die gemiddeld twee dagen kan duren. Ook ontstaat er na de behandeling minuscule korstjes op de huid. Deze verdwijnen binnen zeven dagen. De Phi-Ion behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Hoe lang het resultaat zichtbaar blijft hangt helemaal van de huid en de mimiek af.

Na één behandeling al resultaat
Rimpels door mimiek (frons/voorhoofd) zullen eerder weer zichtbaar zijn dan rimpels door huidverslapping. Het effect is langdurig. Na één behandeling is het resultaat zeer goed zichtbaar. In enkele gevallen wordt een nabehandeling aangeraden, deze zal vier maanden na de initiële behandeling plaatsvinden. Aangeraden wordt de huid hier in de toekomst in te blijven activeren en de collageenaanmaak te stimuleren. Dit kan door middel van PhiLings microneedling.

De Phi-Ion pen is een uitermate innovatieve en effectief alternatief voor chirurgische ingrepen en kan worden ingezet voor:

 • Correctie van de oogleden, boven en onder oogleden worden altijd apart behandeld.
 • Fronsrimpel
 • Rokerslijnen
 • Overtollige huid bij bijvoorbeeld de oren
 • Mini facelift
 • Halslift

Contra-indicaties:

 • Zwangerschap
 • Actieve herpes
 • Actieve acné
 • Tijdens gebruik van een antibiotica kuur
 • Fillers
 • Afwijking van de oogspieren
 • Vochtzakjes onder de ogen, dit is een afwijking van het lymfesysteem
 • Pacemaker
 • Diabetes, in overleg
 • Keloïd
 • Huidkanker

PhiLings Microneedling: een volle, gladde, stevige en egale huid
De “Simplicity” master van PhAcademy maakt gebruik van microscopisch kleine naaldjes, die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar verwonden de huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren. Een PhiLings microneedling behandeling maakt gebruik van het eigen natuurlijke genezingsproces van de huid, door de prikkeling in het bindweefsel komen diep in de huid helende factoren vrij, die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine.

Tijdens de behandeling worden serums met hoogwaardige actieve werkstoffen gebruikt, gebaseerd op wat de huid nodig heeft. Dankzij de kanaaltjes kunnen de actieve ingrediënten diep in de huid kunnen worden opgenomen. De huid wordt hierdoor voller, gladder, steviger en egaler van kleur.

De behandeling duurt in totaal ongeveer vijftig minuten en wordt afgesloten met een After Treatment Mask. Direct na de behandeling ziet de huid er roze tot rood uit en kan het prikkelend en warm aanvoelen. Na een meer intensieve behandeling kunnen enkele puntbloedinkjes en/of kleine blauwe plekjes ontstaan, dit is niet ernstig en trekt vanzelf weer weg.

De nabehandeling
Door de versnelde celdeling kan de huid licht gaan schilferen, waarbij de dode huidcellen loslaten. Een set van vijf ampullen krijgt u mee voor thuis als nabehandeling. De eerste twee dagen na de behandeling wordt het gebruik van make-up afgeraden (oogmake-up is geen probleem). De huid moet tot een maand na de behandeling goed beschermd worden tegen de zon met een hoge beschermingsfactor. Elke behandeling geeft effect, maar voor het beste resultaat word deze behandeling in een kuur aangeboden: 3 á 5 behandelingen om de 10 á 14 dagen.

Anti-aging
In het geval van anti-aging wensen is het wellicht handig om te weten dat het minimaal zes weken duurt om collageen aan te maken, en dat er meerdere behandelingen nodig zijn. U gaat al wel resultaat zien in de loop van uw kuur, maar het eindresultaat van de kuur heeft u pas vier tot zes maanden na de laatste behandeling. In het geval van littekenverbetering ziet u al eerder resultaat en dit geldt ook voor pigmentvlekken. Beide verbeteren aanzienlijk binnen twee á drie maanden.

De Microneedling behandeling is voor:

 • Stevigere, gladdere huid door de aanmaak van collageen
 • Huidverjonging; verfijning van fijne lijntjes en rimpels
 • Verbetering van textuur (grove poriën)
 • Littekens, ook van acné
 • Zonbeschadiging
 • Pigmentstoornis
 • Striemen / striae
 • Verhoogt de opname van vocht en voedingsstoffen

Contra-indicaties:

 • Zwangerschap
 • Borstvoeding
 • Elke vorm van eczeem
 • Psoriasis
 • Actieve herpes
 • Actieve acné
 • Tijdens gebruik van een antibiotica kuur

Laviesage nutricosmetics zijn specialistische supplementen voor cosmetische doeleinden zoals anti-aging, huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen. Ze bevatten bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid. Ze ondersteunen het lichaam bij het onderhoud en de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastine en zorgen voor een mooie, gezonde en stralende huid.

100% zuivere ingrediënten
Laviesage producten worden met pure en 100% zuivere ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit en natuurlijke oorsprong samengesteld, waarvan de werking wereldwijd door wetenschappelijk onderzoek en de praktijk is aangetoond. Ze zorgen voor een optimale huidverzorging en huidverbetering. Alle producten worden conform de strengste certificeringsnormen* geproduceerd, waardoor kwaliteit en veiligheid gewaarborgd zijn.

De Skin Prepare kit
De Skin Prepare kit (€169,-) is ontwikkeld om de huid optimaal voor te bereiden op intensieve behandelingen, deze wordt gebruikt voordat de kuur begint. Dergelijke behandelingen zijn belastend en vergen veel ‘inspanning’ van uw huid. Om deze inspanningen te kunnen leveren, heeft de huid voldoende bouwstoffen nodig om te kunnen herstellen en vernieuwen.

De producten in de Skin Prepare kit leveren de huid in korte tijd een aantal belangrijke micro- en macronutriënten, waardevolle omga 3-vetzuren, krachtige antioxidanten en essentiële bouwstoffen die de huid snel in een optimale behandelconditie brengen. De Skin Restore kit (€239,-) bevat drie synergetisch werkende producten die ontwikkeld zijn om het meest optimale resultaat van collageen activerende behandelingen te realiseren. Deze wordt gebruikt tijdens de kuur.

Collageen stimulerende behandelmethodieken geven de huid haar verfijnde jeugdige structuur, stevigheid en volume terug, ze verminderen oneffenheden in de huid en activeren de aanmaak van nieuw collageen in de huid.