Op 25 november opent Jannewietske de Vries de nieuwe salon van Pure Indulgence Beauty Studio in Leeuwarden. De salon is op 13 november verhuisd naar het gezondheidscentrum RengerState.

Eigenaar Nanda Apeldoorn van Pure Indulgence Beauty Studio is blij met de komst van de bekende bestuurder. “Jannewietske is een sterke vrouw, die bovendien graag goed voor de dag komt. Ik kan niemand bedenken die meer past bij de opening van mijn nieuwe salon.”

Permanente make-up steeds populairder in Friesland

Pure Indulgence Beauty Studio is gespecialiseerd in het aanbrengen van permanente make-up. Een behandelmethode die steeds vaker wordt ontdekt door vrouwen uit Friesland, merkt Nanda. “Waarom permanente make-up zo populair is? Door foto’s op social media ontdekken vrouwen dat het niet meer zo is als jaren geleden. Toen zagen we de dikke getatoeëerde ‘blokken’ en boogjes en dat zorgde voor veel negatieve aandacht voor de permanente make-up.”

Tegenwoordig gaat dat anders. “Ik denk dat het komt doordat met de nieuwste technieken een zo natuurlijk mogelijk resultaat wordt behaald en ook omdat dit evengoed een langdurig resultaat geeft. Ze hoeven ‘s morgens niet meer een half uur voor de spiegel te staan om de ene wenkbrauw gelijk te krijgen aan de andere. Als het regent hoeven ze niet bang te zijn dat hun wenkbrauwen wegregenen.”

Open dag vanwege verhuizing

De studio, eerder gesitueerd aan de Spanjaardslaan, opent nu de deuren van de nieuwe locatie in gezondheidscentrum RengerState voor het publiek. “De oude locatie bleek te klein voor de toenemende vraag naar permanente make-up”, vertelt Nanda.

De verhuizing wordt op 25 november gevierd met een open dag. Vanaf 14.00 uur zijn er verschillende acties, zoals een gratis massage bij aankoop van een detox kit en een verloting van een mand met verzorgende producten.

Natuurlijk is er ruimte om, onder genot van een hapje en een drankje, meer te weten te komen over permanente make-up en andere behandelingen en producten. Entree is gratis.