Behandelingen
Bent u benieuwd naar een behandeling? Kijk gerust even verder in het submenu onder het kopje behandelingen.

Nanda Apeldoorn heeft een A-registratie bij de NSGP: cosmetische EN medische pigmentaties.

* Nabehandeling bestaande klanten (binnen 13 maanden) 100 Euro.
** Nabehandeling nieuwe klanten 150 Euro eerste behandeling, 100 Euro eventuele tweede behandeling

Voor alle behandelingen geldt dat het gehele bedrag bij de éérste behandeling voldaan moet worden.

Waarom kiezen voor Pure Indulgence

Zou u er graag op elk moment van de dag perfect uit willen zien? Ik ben in het bezit van alle vergunningen en kwaliteit leveren staat bij mij garant. Bij mij bent u op het juiste adres, op mijn website kunt u alles vinden op het gebied van PMU.

GGD

Sinds 1 juni 2007 geldt het “Warenwetbesluit tatoeëren en piercen” in Nederland. Dit houdt in dat iedereen die tatoeëert hygiënisch moet werken én een vergunning moet hebben. Onder tatoeëren wordt ook verstaan het aanbrengen van permanente make-up.
Een vergunning wordt alleen verleend als de behandelaar zich houdt aan allerlei Hygiëneregels. Naast de Hygiëneregels is het ook van belang dat kinderen onder de 16 jaar niet getatoeëerd worden zonder dat hun wettige vertegenwoordiger daarbij aanwezig is. Kinderen onder de 12 jaar mogen helemaal niet getatoeëerd worden.
De overheid adviseert u om alleen een tatoeage of piercing te laten aanbrengen bij ondernemingen die in het bezit zijn van een vergunning. De plaatselijke GGD is degene die de vergunning verleent. Ondernemingen die niet op www.veiligtatoeerenenpiercen.nl staan, hebben geen vergunning.

NSGP

De NSGP (Nederlandse Stichting voor Geregistreerde PMU-Specialisten) is opgericht om de consument te helpen bij het vinden van een gediplomeerde specialist van permanente make-up. De NSGP-specialist schoolt zich minimaal 2 keer per jaar bij om up-to-date te blijven op het gebied van Permanente Make-up.

Vakopleidingen

Permanente make-up ontwikkeld zeer snel en ik vind het erg belangrijk op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken, pigmenten en naalden. De Allround vakopleiding (cosmetisch en medisch) heb ik gevolgd bij Irma Hulscher in Almere. Recente master trainingen heb ik gedaan bij Mary Richerson, USA (wenkbrauwen), Nataliya Yeremenko, Estland (wenkbrauwen en lippen), Toni Belfatto, Italie (wenkbrauwen, man en vrouw), Sviatoslav Otchenash, Ukraine (wenkbrauwen en lippen), Andrea Toth, Hongarije/Engeland (eyeliner), Dr John Krant (lip clinic) en Aleksandra Gorecka, Polen (3D lippen). In 2016 ben ik bovendien begonnen met microblading en werk inmiddels al jaren samen met PhiBrows.